Δημήτρης

Βιογραφικό

Ο Δημήτρης είναι κάτοχος του πτυχίου Bachelor of Science στον τομέα της φυσικοθεραπείας, από το University of Wales. Η προσφορά του στο χώρο της φυσικοθεραπείας και του μασάζ ξεκινάει το 2012, έτος κατά το οποίο αποκόμισε ουσιαστική εμπειρία στην αποκατάσταση των προβλημάτων του μυοσκελετικού συστήματος του ανθρωπίνου σώματος.

Στη συνέχεια, η επαφή του με το θεραπευτικό μασάζ και τα πολλαπλά ευεργετικά οφέλη του, του έδωσε το κίνητρο να εντρυφήσει και να διευρύνει τις γνώσεις του στο χώρο της μάλαξης. Έχει παρακολουθήσει εξειδικευμένα σεμινάρια χαλαρωτικού μασάζ για ευεξία, ηρεμία και καταπολέμηση του στρες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ενώ ακόμη και σήμερα συνεχίζει να διευρύνει τις γνώσεις του και να εξελίσσεται ως θεραπευτής, παρακολουθώντας μία ευρεία γκάμα εκπαιδευτικών σεμιναρίων.

Η συνεχής διεύρυνση γνώσεων, ο επαγγελματισμός, η επικοινωνία, η συνέπεια κι αγάπη του για το μασάζ είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον Δημήτρη ως θεραπευτή μάλαξης.

Συχνά μία ωριαία συνεδρία, δεν είναι αρκετή για όσους επιλέγουν να προγραμματίσουν ραντεβού με τον Δημήτρη. Αν δεν έχετε ξανά κάνει μασάζ μαζί του, εμείς ως Massage Spa, σας προτείνουμε να επιλέξετε μία δίωρη συνεδρία Thai Oil Massage

Επιπλέον παροχές: Lomi Lomi Hawaiian Massage, Thai Oil Massage, Balance Kinesio Taping (Ελαστική Περίδεση), Gua Sha προσώπου -ντεκολτέ, Λεμφική μάλαξη

Πρόγραμμα

31 απαντήσεις στο “Δημήτρης”

  1. Ο/Η ΝΙΚΗ.Π. λέει:

    Έχοντας ακούσει τα καλύτερα επέλεξα να κάνω μασάζ με τον Δημήτρη αλλά ότι και να είχα ακούσει τίποτα δεν με προετοίμαζε για την απίστευτη εμπειρία από τα χέρια του. Είμαι κατενθουσιασμένη :)

Αφήστε μια απάντηση