Άννα Μαρία

Βιογραφικό

Η Άννα Μαρία είναι γεννημένη θεραπεύτρια μάλαξης. Είναι από τους ανθρώπους που φέρουν την θεραπεία μέσω αγγίγματος στο DNA τους.

Η αγάπη της για την τέχνη του μασάζ ξεκίνησε από όταν ήταν ήδη παιδί και είναι εκεί ακόμη και σήμερα. Το ειλικρινές και πηγαίο ενδιαφέρον της για τον άνθρωπο ως ολότητα και οι αργές κινήσεις με ζεν αποχρώσεις, είναι από τα στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει. Πρόκειται για μία πολύ ευγενική ψυχή, πολύ συνειδητοποιημένη στον τομέα της θεραπείας.

Από το 2013 έχει παρακολουθήσει πληθώρα εκπαιδευτικών σεμιναρίων, όπως Antistress massage, Hot Stones, μασάζ προσώπου, κεφαλής, αρχές αρωματοθεραπείας και άλλα.

Διαθέτει 3ετή εμπειρία στο μασάζ κατ’ οίκον, ενώ στο παρελθόν έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της εθελοντικά σε άτομα της Γ’ ηλικίας.

Κάνει και λεμφικό μασάζ προσώπου.

Οι συνεδρίες της συστήνονται ιδιαιτέρως σε ανθρώπους που πάσχουν από ημικρανίες, έχουν διαταραχές ύπνου, ή χρόνιο στρες.

Πρόγραμμα

33 Σχόλια Πελατών στο “Άννα Μαρία”

  1. Ο/Η Τ λέει:

    Μια υπέροχη εμπειρία από μια καταπληκτική επαγγελματία που ξέρει να σε ηρεμεί και να σε χαλαρώνει.. Σίγουρα θα το επαναλάβω πολύ σύντομα. Νιώθω άλλος άνθρωπος!
    Είναι ΌΝΤΩΣ γεννημένη θεραπεύτρια!! Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!

Αφήστε την Κριτική σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *