Νεκταρία

Βιογραφικό

Η απόκτηση του πτυχίου της στην ειδικότητα της νοσηλευτικής, βοήθησε την Νεκταρία να συνειδητοποιήσει την ανάγκη και την ευχαρίστηση της προσφοράς στους ανθρώπους. Αυτό όμως που καθόρισε την πορεία της προς το δρόμο της μάλαξης είναι η εμπειρία της από τον χώρο της ολιστικής ιατρικής.

Παρακολουθώντας σεμινάρια ολιστικής ιατρικής ανακάλυψε τον τρόπο να προσφέρει θεραπευτικά σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν χρόνιους πόνους και ψυχοσωματικά προβλήματα που προέρχονται από έντονο άγχος / stress, μέσω της ολιστικής μάλαξης.

Για την Νεκταρία, κάθε «πρόβλημα» μπορεί να αντιμετωπιστεί όχι με έναν αλλά συνδυάζοντας πολλούς τρόπους μαζί.

Έχει ολοκληρώσει την φοίτησή της στην σχολή του κ. Κουν με ειδικότητα στο Thai Oil Massage, ενώ παράλληλα συνεχίζει την εκπαίδευσή της και σε άλλες τεχνικές μασάζ.

Η συνέπεια, ο επαγγελματισμός, η σοβαρότητα και η απαράμιλλη τεχνική είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν την Νεκταρία ως θεραπεύτρια μάλαξης.

Επιπλέον Παροχές: Thai Oil Massage

Πρόγραμμα

25 Σχόλια Πελατών στο “Νεκταρία”

 1. Ο/Η Μέλια λέει:

  Ζήτησα απο την Νεκταρία συνδυασμό ειδών μασάζ και πραγματικά έμεινα κατευχαριστημένη, συγχαρητήρια.

 2. Ο/Η Ρενάτα λέει:

  Έχοντας σημαντικό θέμα με το στρες η επιλογή μου να καλέσω και να απολαύσω τις υπηρεσίες της Νεκταρίας αποδείχτηκε η καλύτερη. Καθώς το σώμα μου πάντα αντιδρά στις αγχωτικές περιόδους με μυϊκούς πόνους, η Νεκταρία κατάφερε με τον εξαιρετικό επαγγελματισμό της όχι μόνο χαλάρωση, αλλά και να εξαφανίσει τις ενοχλήσεις που είχα σε συγκεκριμένα σημεία. Πιστεύω ότι πρέπει να γίνει εβδομαδιαία συνήθεια για όλους. Ευχαριστώ θερμά για τις μοναδικές υπηρεσίες!

 3. Ο/Η Eleni λέει:

  Φοβερή Νεκταρία θα την προτιμήσω ξανά και ξανά!!

 4. Ο/Η Νικηφορος Κρεματάς λέει:

  Μεχαλάρωσε τόσο πολύ που σχεδόν κοιμήθηκα! Μετά από μια τρελή ημέρα, το μυοχαλαρωτικό από τα χέρια της Νεκταρίας ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόμουν. Την συνιστώ, είναι φανταστική μασέζ 🙂

 5. Ο/Η Νικ_83 λέει:

  Μασάζ αντιστρές με την Νεκταρία, το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας. Προσωπικά έχω τεράστιο θέμα με το άγχος στην ζωή μου και έχω εντάξει το μασάζ ως θεραπεία σε εβδομαδιαία βάση. Τα αποτελέσματα είναι συγκλονιστικά, σας προτείνω να το δοκιμάσετε ακόμα κι αν δεν έχετε χρόνιο στρες όπως εγώ. Νιώθεις άλλος άνθρωπος μετά, πραγματικά αξίζει όσο τίποτα! ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Αφήστε την Κριτική σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *