Μασάζ Σοκολατοθεραπείας

«
»
Σοκολατοθεραπεία

Όλα τα οφέλη του θεραπευτικού μασάζ σε συνδυασμό με τα ευεργετικά συστατικά της σοκολάτας. Το Μασάζ Σοκολατοθεραπείας βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

Πιο συγκεκριμένα, το άρωμα της σοκολάτας απελευθερώνει ενδορφίνες, ορμόνες που που σας προκαλούν αισθήματα χαράς και ευεξίας (χωρίς θερμίδες)!

Η σοκολάτα είναι μία τροφή με υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη. Η καφεΐνη έχει την ιδιότητα να διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, επιτρέποντάς του να ανανεώνεται φυσιολογικά και να θεραπεύει το δέρμα. Τα αντιοξειδωτικά που περιέχει βελτιώνουν την υφή της επιδερμίδας, δίνοντάς της μία αίσθηση σφιχτή και λεία, βοηθούν τα κύτταρα ώστε να οικοδομούν κολλαγόνο και ελαστίνη, αποτρέπουν τις ζημιές από τις ελεύθερες ρίζες, τους “ενόχους” για την γήρανση του δέρματος και την απώλεια της ελαστικότητάς του.

Επίσης λόγω της αυξημένης περιεκτικότητας σε καφεΐνη, η σοκολατοθεραπεία είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη και για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Στη Massage Spa, το μασάζ σοκολατοθεραπείας είναι μία τελείως διαφορετική εμπειρία από αυτήν που βιώνατε έως σήμερα, καθώς πρόκειται για μία κανονική συνεδρία μυοχαλαρωτικού μασάζ χρησιμοποιώντας ειδικά υλικά όπως λάδι καρύδας, αιθέριο έλαιο σοκολάτας και εκχύλισμα από κακάο. Έτσι είστε σε θέση να βιώσετε την απόλυτη εμπειρία της σοκολατοθεραπείας σε συνδυασμό με την θεραπευτική και χαλαρωτική δράση του μασάζ.

Δοκιμάστε το Μασάζ Σοκολατοθεραπείας, από τα χέρια των έμπειρων θεραπευτών μας.

Θεραπευτές που το παρέχουν: