Συχνές Ερωτήσεις

Το γραφείο μας βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας. Παρέχουμε υπηρεσίες μασάζ στο χώρο του πελάτη (σπίτι, ξενοδοχείο κ.ο.κ.) και προς ώρας δεν εξυπηρετούμε συνεδρίες στο δικό μας χώρο.

Η εταιρία μας λειτουργεί καθημερινά, 365 μέρες το χρόνο, μεταξύ 09:00-23:00.

Με ένα τηλεφώνημα στο 211 8000 310 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα Online Booking. Στη δεύτερη περίπτωση θα σας καλέσουμε εμείς στο τηλέφωνο που θα μας δηλώσετε στη φόρμα, για επιβεβαίωση του ραντεβού σας.

Αν μας καλέσετε τουλάχιστον 2-3 ώρες πριν από την επιθυμητή ώρα έναρξης του ραντεβού σας, είναι σχεδόν απίθανο να μη μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε εγκαίρως. Ενδέχεται η εξυπηρέτησή μας να είναι ακόμα ταχύτερη, ανάλογα την περιοχή που βρίσκεστε και τη διαθεσιμότητά μας τις συγκεκριμένες ώρες.

Πριν από ένα μασάζ ενδείκνυται να κάνετε ένα μπάνιο/ντουζ, τόσο για να χαλαρώσει σώμα και νους, όσο και για λόγους υγιεινής. Μπορείτε να βάλετε απαλή μουσική να παίζει στο χώρο, ενώ συνιστούμε να μην έχετε φάει «βαριά» και να υπάρχει μια καθαρή πετσετούλα διαθέσιμη. Αν υπάρχουν τυχόν χρόνιες παθήσεις, πόνοι, πρόσφατοι τραυματισμοί, αλλεργία σε συγκεκριμένα λάδια κλπ, θα πρέπει να ενημερώσετε το θεραπευτή πριν από τη συνεδρία.

Απόλυτα. Διαθέτουμε εμπειρία πολλών ετών στην εξυπηρέτηση επιχειρηματιών, πολιτικών προσώπων, celebrities Ελλήνων και μη. Η φιλοσοφία μας στηρίζεται στον σεβασμό των πελατών μας και των ευαίσθητων δεδομένων τους και στην απόλυτη εχεμύθεια. Λειτουργούμε με βάση τα standards των καλύτερων εταιριών concierge του εξωτερικού και η εταιρία μας δημιουργήθηκε για να εξυπηρετεί εσάς συγκεκριμένα. Οι προσιτές τιμές μας δημιουργήθηκαν ύστερα από πολύ μελέτη, ώστε να δώσουμε τη δυνατότητα και σε μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων να κάνει ένα δώρο ευεξίας στον εαυτό του σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Όμως δεν παύουν να είναι Υπηρεσίες Πολυτελείας.

Απόλυτα. Απλά συμπληρώστε τη φόρμα στην ενότητα Δώρο και αφήστε τα όλα σε εμάς. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και εν συνεχεία θα διεκπεραιώσουμε το δώρο σας με τον πλέον επαγγελματικό τρόπο και πάντοτε ακολουθώντας την επιθυμία σας (τόσο όσον αφορά τον τρόπο πληρωμής, ή την ενημέρωση του προσώπου που θα δεχτεί το δώρο, τον χρόνο και τον τρόπο που επιθυμείτε να γίνει αυτό κ.ο.κ.).

Βεβαίως, ωστόσο θα πρέπει να είναι κάποιο «ευπρεπές» ξενοδοχείο και όχι κάποιο που λειτουργεί μονάχα ως ξενοδοχείο ζευγαριών. Οι θεραπευτές μας έχουν όπως όλοι μας, τη δική τους προσωπική ζωή και ως εταιρία οφείλουμε να προστατεύσουμε και εσάς και εκείνους από παρεξηγήσεις.

Το 90% των πελατών μας επιλέγουν να πληρώσουν με μετρητά απευθείας στο θεραπευτή με το πέρας της συνεδρίας. Ωστόσο, στο site μας σας παρέχεται και η δυνατότητα να προ-εξοφλήσετε μια συνεδρία, με χρήση της κάρτας σας. Αφότου συμπληρώσετε τη φόρμα Online Booking, θα εμφανιστεί η επιλογή της πληρωμής με κάρτα.

Μπορείτε να δείτε τις προσφορές μας κάνοντας κλικ εδώ.

Από εμάς μπορείτε να αναμένετε ένα επαγγελματικό μασάζ, από έμπειρους μασέρ και φυσικοθεραπευτές που θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους από την επιλογή σας στην εταιρία μας. Θα έρθουμε στο χώρο σας με ό,τι είναι αναγκαίο ώστε να σας παρέχουμε ένα χαλαρωτικό διάλειμμα από την καθημερινότητα (όπως λάδια ή/και κρεβάτι/στρώμα μασάζ). Τιμούμε τα χρήματα των πελατών μας και μπορείτε να αναμένετε υπηρεσίες πολυτελείας στην άνεση του χώρου σας.