Έλενα

Βιογραφικό

Μέσα από προσωπικά βιώματα και εμπειρίες η Έλενα έμαθε να προσπαθεί να ανακαλύπτει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη και να βρίσκει τρόπους ώστε αυτές να καλύπτονται.

Για εκείνη  είναι πολύ σημαντικό ο κάθε πελάτης να μένει ικανοποιημένος και ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες μάλαξης που παρέχει και πάντα προσπαθεί να βρει τον τρόπο για να το πετύχει.

Μετά από πολύ σκέψη και προσωπική αναζήτηση, κατέληξε πως ο κάθε άνθρωπος θα πρέπει να ισορροπεί ολιστικά, δηλαδή τόσο σωματικά όσο και πνευματικά και ψυχικά. Γι’ αυτό και αποφάσισε πως με την τέχνη της μάλαξης και της Αρωματοθεραπείας θα μπορούσε να βοηθήσει να νιώσει χαλάρωση και ευεξία όποιος το έχει ανάγκη.

Με αυτόν τον γνώμονα παρακολούθησε μαθήματα και εκπαιδεύτηκε στη σχολή του κου Κουν.

Κατά την άποψη της Έλενας, όλοι μας πρέπει να σεβόμαστε το σώμα και το πνεύμα μας και να βρίσκουμε ποικίλους τρόπους ώστε να βρισκόμαστε σε αρμονία.

Πρόγραμμα

3 Σχόλια Πελατών στο “Έλενα”

  1. Ο/Η Μιραντα λέει:

    Το στρες εξαφανίστηκε! Τα χέρια της Έλενας είναι μαγικά, χαλάρωσα αμεσως κι αφέθηκα στη θεραπεία. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο, από την χαλάρωση που σου προσφέρει το τέλειο μασάζ κι η Έλενα έφτασε αυτό ακριβώς, την τελειότητα. Ευχαριστώ πολύ!

  2. Ο/Η Aristeidis λέει:

    Magika xeria kai hremia pou stin metadidei aploxera. Tha epanalavw sigoura to masaz me tin Elena tin vrika katapliktiki!

  3. Ο/Η Κωνσταντινος λέει:

    Μπραβο Ελένη για το καταπληκτικο μασάζ τον επαγγελματισμό και τον εξαιρετικό χαρακτήρα σου

Αφήστε την Κριτική σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *