3 λόγοι για να κάνετε μασάζ πιο συχνά!

«
»

Ή αλλιώς, γιατί το τακτικό μασάζ πρέπει να αποτελεί βασική συνιστώσα του γενικού προγράμματος ευεξίας σας…

Όλοι θα θέλαμε να κάνουμε μασάζ σε τακτική βάση. Εάν αυτό σας ακούγεται περισσότερο σαν πολυτέλεια και όχι αναγκαιότητα, καιρός να αναθεωρήσετε. Οι ειδικοί υγείας συστήνουν τακτική θεραπεία μασάζ κι έχουν κάθε λόγο να το τονίζουν!

 

  1. Ο πόνος σας δεν δημιουργήθηκε σε μια μέρα.

Δεν αναπτύξατε αυτόν τον πόνο ή την κατάσταση της υγείας σας κατά τη διάρκεια μιας νύχτας. Ο πόνος προέρχεται από τα πράγματα που κάνετε σε μια περίοδο μηνών και ετών, όπως η εργασία σε ένα γραφείο ή έναν υπολογιστή. Και είναι πιθανό να επαναληφθεί απλά λόγω της ρουτίνας της καθημερινής ζωής και της συνολικής επιβάρυνσης στο σώμα σας.

Το τακτικά προγραμματισμένο μασάζ σας βοηθά να διατηρείτε την υγεία σας σε υψηλό επίπεδο και να μην αντιμετωπίζετε συνεχώς προβλήματα που θα μπορούσαν να αποφευχθούν. Σκεφτείτε πόσα χρήματα ξοδεύετε στην υγειονομική περίθαλψη για να θεραπεύσετε συμπτώματα όπως ο χρόνιος πόνος, οι πονοκέφαλοι, η κόπωση, η αϋπνία, το άγχος και η κατάθλιψη. Το τακτικό μασάζ αντίθετα με την λανθασμένη αντίληψη που επικρατεί, στην πραγματικότητα σας βοηθά να αποταμιεύσετε!

  1. Το άγχος έχει γίνει συνοδοιπόρος.

Το άγχος είναι πάντοτε μαζί σας, κάθε ώρα και στιγμή. Σίγουρα υπάρχουν διαβαθμίσεις εφόσον προκαλείται από διάφορες αιτίες, ήπιες ή και πιο έντονες. Όμως πολύ άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι συνεχώς βιώνουν χαμηλά έως μέτρια επίπεδα στρες, τα οποία είναι ένα συνεχές κομμάτι της καθημερινής ζωής. Και οι ειδικοί συμφωνούν ευρέως ότι αυτό το χρόνιο, συνεχές στρες είναι η βασική αιτία του 80 με 90 τοις εκατό όλων των θεμάτων υγείας.

 

Το άγχος οδηγεί σε όλα τα είδη σοβαρών χρόνιων παθήσεων όπως υψηλή αρτηριακή πίεση, αϋπνία και παχυσαρκία. Σίγουρα δεν μπορείτε να εξαλείψετε τελείως τις αγχωτικές καταστάσεις. Ακόμα κι αν ασκείτε τεχνικές διαχείρισης του στρες όπως ο διαλογισμός, είναι δύσκολο να αποτρέψετε εντελώς τις φυσικές χημικές αντιδράσεις που προκαλεί το άγχος στο σώμα σας. Μπορείτε όμως να διαχειριστείτε τις μόνιμες συνέπειες για την υγεία σας με “stress-detoxing” σε συνεχή βάση. Το συχνό και σταθερό μασάζ βοηθά να λειτουργούν σωστά οι μηχανισμοί ανθεκτικότητας κατά του στρες και διατηρεί την ισορροπία των ορμονών, με αποτέλεσμα να μειώνεται ο κίνδυνος χρόνιων παθήσεων και ασθενειών.

Το θεραπευτικό μασάζ μπορεί να αποτελέσει μέρος ενός τακτικού προγράμματος διαχείρισης στρες. Θέτοντάς το ως προτεραιότητα, μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε το βάρος σας σε φυσιολογικά επίπεδα, να κοιμηθείτε καλύτερα, ακόμη και να αντιμετωπίσετε την κατάθλιψη.

 

  1. Η καλή ποιότητα ζωής δεν είναι μόνο για ειδικές περιπτώσεις.

Πολλοί πελάτες μας επιλέγουν συχνές προγραμματισμένες συνεδρίες. Κατά γενική ομολογία, το τακτικό μασάζ τους βοηθά να παραμένουν υγιείς και τους δίνει τη δυνατότητα να έχουν τον έλεγχο του σώματός τους και να βελτιώνουν τη ζωή τους σε όλα τα επίπεδα.

 

Ακόμα κι αν δεν αντιμετωπίζετε πόνο ή διάφορα προβλήματα κινητικότητας που σας κρατούν μακριά από σωματικές δραστηριότητες, το μασάζ αποδεδειγμένα είναι το μεγαλύτερο δώρο στον εαυτό σας για να διατηρήσετε και να βελτιώσετε ακόμα περισσότερο την φυσική σας κατάσταση. Δοκιμάστε την υπέροχη αλλαγή που θα επιφέρει στην ζωή σας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *