Μασάζ με θερμές πέτρες – Hot stones massage

«
»

Για σχεδόν πάνω από 2.000 χρόνια, οι θερμές πέτρες χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση της λειτουργικότητας των εσωτερικών οργάνων. Η θεραπεία εφαρμόστηκε αρχικά στη Χαβάη (θεραπευτές kahunas) και στην Κίνα. Αργότερα, η χρήση τους για θεραπευτικούς σκοπούς μεταφέρθηκε σε άλλες περιοχές του κόσμου – τη Βόρεια και Νότια Αμερική, την Αφρική, την Ευρώπη, την Αίγυπτο και την Ινδία – φέρνοντας μαζί της παραδόσεις για τη διάγνωση και τη θεραπεία ασθενειών.

 

Αντί να χειρίζεται τους μυες και τον συνδετικό ιστό χρησιμοποιώντας μια κάθετη τεχνική όπως σε ένα παραδοσιακό μασάζ, το μασάζ με θερμές πέτρες απελευθερώνει την ένταση των μυών και του σώματος με μια οριζόντια προσέγγιση που έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της ροής του αίματος. Οι πέτρες τοποθετούνται κατά μήκος της πλάτης, απελευθερώνουν αργά τη θερμότητά τους στις πάσχουσες περιοχές και νιώθουμε αμέσως ανακούφιση από μυϊκούς πόνους ή ισχιαλγίες. Το αποτέλεσμα είναι η μεταφορά οξυγόνου και φρέσκα θρεπτικά συστατικά στον μυϊκό ιστό. Είτε έχετε σφιχτούς μύες είτε είστε υπό ιδιαίτερη πίεση, το μασάζ με θερμές πέτρες είναι ένας ζεστός και χαλαρωτικός τρόπος για να ανακουφίσετε την ένταση των μυών και την ψυχική κόπωση.

Εάν ο ερχομός του χειμωνιάτικου καιρού σας ρίχνει ψυχολογικά και σας πιέζει στο μέγιστο, ένα ζεστό μασάζ μπορεί να σας βοηθήσει να ξεχάσετε όλη την ένταση, καθώς οι θερμαινόμενες πέτρες ζεσταίνουν την καρδιά, το σώμα και την ψυχή σας. Είναι μια εξαιρετική εποχή του χρόνου για να γευτείτε την εμπειρία του μασάζ, δοκιμάζοντας κάτι νέο που το σώμα σας θα απολαύσει.

Αυτό το ξεχωριστό είδος μασάζ προσφέρει όλα τα οφέλη των παραδοσιακών τεχνικών – μειωμένο στρες, αυξημένη διάθεση και ενισχυμένο ανοσοποιητικό σύστημα. Αλλά μπορεί επίσης να ενισχύσει την εμπειρία σας προσθέτοντας βαθύτερη ζεστασιά και χαλάρωση στη συνεδρία σας. Το ζεστό μασάζ με πέτρες είναι μια καλή επιλογή αν έχετε μόλις ξεπεράσει ένα κρύωμα ή θέλετε να ξεφύγετε από την τρελή περίοδο των διακοπών και να αναζωογονήσετε το μυαλό και το σώμα σας. Αυτή η τεχνική μασάζ μπορεί επίσης να είναι ιδανική για χαλάρωση των δύσκαμπτων, ψυχρών μυών ή για την ανακούφιση χρόνιων πόνων που ποτέ δεν φαίνεται να εξαφανίζονται.

Η Massage Spa σας προτείνει να δοκιμάσετε το Hot Stones Massage – μία αρκετά καλή επιλογή για τον χειμώνα. Χαρίστε σε εσάς και στα αγαπημένα σας πρόσωπα μία ξεχωριστή εμπειρία και ευεργετηθείτε από αυτήν την υπέροχη αρχαία τεχνική!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *