Μεταγεννητικό μασάζ

«
»

Επιταχύνετε τη θεραπεία μετά τον τοκετό με το μεταγεννητικό μασάζ

Το μεταγεννητικό μασάζ είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους ώστε μια νέα μαμά να φροντίσει τον εαυτό της. Με όλες τις δουλειές που σχετίζονται με τη φροντίδα ενός νέου μωρού, η μαμά μπορεί να είναι πολύ αγχωμένη και να αισθάνεται πιο άβολα από ό, τι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Το μεταγεννητικό μασάζ είναι μια φυσική θεραπεία που έχει σχεδιαστεί για να χαλαρώνει και να θεραπεύει μια νέα μητέρα. Αυτό το είδος μασάζ είναι διαφορετικό από το προγεννητικό. Ενώ και τα δύο μασάζ βοηθούν περίφημα να χαλαρώσει η μητέρα, το μεταγεννητικό μασάζ συμβάλλει στο να επιστρέψει το σώμα της νέας μαμάς στην κατάσταση πριν την εγκυμοσύνη εστιάζοντας στον τόνωση και στη μείωση της κατακράτησης υγρών.

Το τακτικό μεταγεννητικό μασάζ μπορεί να βοηθήσει με τις ακόλουθες κοινές ασθένειες:

  • Πόνος χαμηλά στην πλάτη
  • Πόνος στον λαιμό και τον αυχένα
  • Πονοκέφαλοι
  • Πόνος στο χέρι και στον καρπό
  • Δυσκολία στην στάση του σώματος
  • Κατάθλιψη
  • Αδυναμία και κόπωση

Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση της δομής της λεκάνης, της υγιούς γαλουχίας, της τόνωσης των μυών και της συνολικής μείωσης του στρες. Μπορεί ακόμη και να βοηθήσει στην απώλεια βάρους!

Μια ποικιλία θεραπευτικών τεχνικών μασάζ μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια ενός μεταγεννητικού μασάζ, συμπεριλαμβανομένου του σουηδικού και λεμφικού μασάζ. Πριν από κάθε μεταγεννητικό μασάζ, είναι καλύτερο για τις νέες μητέρες να συμβουλεύονται τον θεραπευτή τους για να συζητήσουν τυχόν προβλήματα υγείας που υπάρχουν και τα οποία χρειάζονται ειδική προσέγγιση.

Για μια μητέρα που έχει γεννήσει φυσικά, είναι γενικά αρκετά ασφαλές να κάνει μεταγεννητικό μασάζ αμέσως μόλις νιώσει έτοιμη. Για τις μανούλες που έχετε κάνει καισαρική, καλό είναι να περιμένετε τουλάχιστον δύο εβδομάδες μετά την επέμβαση. Ωστόσο, και στις δύο περιπτώσεις είναι καλύτερο να συμβουλευτείτε πρώτα το γιατρό σας.

Το τακτικό θεραπευτικό μασάζ κατά τη διάρκεια της μεταγεννητικής περιόδου είναι πολύ επωφελές για όλες τις νέες μητέρες. Απευθύνεται σε σωματικές ενόχλησεις, καθώς επίσης και στον νου και την ψυχή. Θα χαρούμε να βοηθήσουμε κάθε νέα μητέρα να επανέλθει φυσικά και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Δεν έχετε παρά να μας καλέσετε στο 2118000310 οποιαδήποτε μέρα 09:00-23:00.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *