Πόσο κόστισε το πιο διάσημο μασάζ στο πόκερ;

«
»

Στα τουρνουά πόκερ οι παίκτες είναι αναγκασμένοι καθημερινά να περνούν περισσότερες από 10 ώρες καθισμένοι σε μια καρέκλα. Μετά από πολλές ημέρες και ώρες ακατάπαυστου παιχνιδιού το σώμα αρχίζει να διαμαρτύρεται και οι πρώτοι πόνοι κάνουν την εμφάνισή τους.

Για το λόγο αυτό, οι ομάδες που αναλαμβάνουν το μασάζ των παικτών στο τουρνουά πάντα γίνονται δεκτές με πολύ χαρά από εκείνους που συμμετέχουν στο παιχνίδι.

Ένα από τα πιο διάσημα μασάζ στην ιστορία του πόκερ είναι αυτό που έκανε η Dana Perianu στον Phil Ivey. Στην διάρκεια αυτού του μασάζ τραβήχτηκε και η επική φωτογραφία που ακολουθεί, η οποία έγραψε ιστορία στο 2+2. 

Όπως αποκαλύπτει η Dana Perianu, ο Phil Ivey είναι ο παίκτης που της έχει δώσει το μεγαλύτερο φιλοδώρημα μετά από ένα μασάζ τριών ωρών.

Το ποσό αυτό έφτασε τα $1000 και αφού συνοδεύτηκε από την επίμαχη φωτογραφία βοήθησε την νεαρή Dana να ξεχωρίσει και να γίνει περιζήτητη στην αρένα του πόκερ.

Η ίδια θυμάται πως όταν κυκλοφόρησε η φωτογραφία πριν από 7 χρόνια έγινε χαμός στο 2+2 και για πολλούς μήνες όλοι μιλούσαν για αυτή.

Όπως αποκαλύπτει η Dana κάποια στιγμή το πράγμα άρχισε να ξεφεύγει και υπήρξαν άνθρωποι που της πρόσφεραν χρήματα για να κυκλοφορεί με μπλούζα που να έχει πάνω την φωτογραφία στην οποία φαίνεται να κάνει απολαυστικό μασάζ στον Ivey.

 

 

Πηγή άρθρου: Poker Lobby gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *