Μασάζ προσώπου

«
»

Οι θεραπείες για τις ρυτίδες δεν περιορίζονται σε ένα βαζάκι ή στο νυστέρι του χειρουργού. Το μασάζ προσώπου είναι ένας εναλλακτικός τρόπος για να τονωθεί η κυκλοφορία και να μειωθεί η εμφάνιση των ρυτίδων. Το να γνωρίζουμε τις διαφορετικές μεθόδους μασάζ προσώπου μπορεί να μας βοηθήσει να βρούμε την τεχνική που λειτουργεί για μας.

Με την μέθοδο rejuvance ανανεώνουμε ολιστικά το πρόσωπο και τις γύρω περιοχές. Οι ειδικές τεχνικές αυτής της μεθόδου απελευθερώνουν από κάθε ένταση τους μύες του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ, βοηθώντας να αποκτήσουμε λαμπερή και ξεκούραστη όψη. Επιπλέον, ενεργοποιείται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, απελευθερώνεται ο συνδετικός ιστός και δεν μειώνονται οι εκφραστικές δυνατότητες του προσώπου.

Ο θεραπευτής χρησιμοποιεί τα δάχτυλά του για να βελτιώσει την μικροκυκλοφορία βοηθώντας στη μεταφορά οξυγόνου στα κύτταρα αλλά και στην απομάκρυνση των τοξινών από τον υποδόριο ιστό και την επιδερμίδα. Το αποτέλεσμα είναι να εξαφανίζονται οι ήπιες ρυτίδες και να βελτιώνονται αισθητά οι βαθύτερες. Το δέρμα αποκτά περισσότερη ελαστικότητα κι επανέρχεται η χαμένη του λάμψη.

Ταυτόχρονα βελτιώνεται το περίγραμμα του προσώπου, αντιμετωπίζονται οι μαύροι κύκλοι, γίνεται αναδιάταξη των περιοχών που παρουσιάζουν πτώση και μειώνονται σε μεγάλο βαθμό προβλήματα ύπνου όπως το τρίξιμο των δοντιών επειδή χαλαρώνουν οι μύες γύρω από το σαγόνι.

Για μια ολοκληρωμένη θεραπεία rejuvance προτείνονται ιδανικά έξι συνεδρίες, με τα αποτελέσματα να είναι άμεσα ορατά. Κάντε το καλύτερο δώρο στον εαυτό σας, αλλά και στους αγαπημένους σας. Θα δείτε ουσιαστικά, γρήγορα και λαμπερά αποτελέσματα!

Και βέβαια, αν επιθυμείτε να απολαύσετε ένα πακέτο αναζωογονητικών συνεδριών για το πρόσωπό σας στην άνεση του δικού σας χώρου, δεν έχετε παρά να μας καλέσετε στο 211 8000 310. Η εξειδικευμένη ομάδα θεραπευτών μας πραγματοποιεί συνεδρίες κατ’ οίκον όλες τις ημέρες της εβδομάδας κατόπιν ραντεβού.

1 σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *