Μήνας απώλειας βάρους

«
»

Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης για την απώλεια βάρους και εκατομμύρια άνθρωποι επιχειρούν να ξεκινήσουν την χρονιά με την απόφαση να εστιάσουν στην απώλεια βάρους. Πριν να αντιμετωπίσετε αυτήν την πρόκληση, σκεφτήκατε να ενσωματώσετε  την θεραπεία μασάζ στο πρόγραμμά σας; Όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλά οφέλη από την συστηματική θεραπεία μέσω της μάλαξης, αλλά μπορεί να εκπλαγείτε από το γεγονός ότι παρέχει πολλά θετικά οφέλη και στην απώλεια βάρους.

Βοήθεια με την απώλεια βάρους

Εκτός από την υγιεινή διατροφή και τις τακτικές προπονήσεις, κάποιες εξειδικευμένες τεχνικές μάλαξης μπορούν να σας βοηθήσουν με τον στόχο της απώλειας βάρους. Η θεραπεία μασάζ διαλύει το υποδόριο λίπος, γεγονός που σας βοηθά να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη κυτταρίτιδα. Όταν χάνετε βάρος, το σώμα σας εργάζεται σκληρά. Η θεραπεία μασάζ και ειδικότερα το μασάζ κυτταρίτιδας, μπορεί να σας βοηθήσει να θεραπεύσετε τους μύες σας και να αντιμετωπίσετε τον πόνο του σώματος που πρέπει να υπομείνετε καθ ‘όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Μετά από ένα χαλαρωτικό μασάζ, το σώμα σας θα αισθανθεί επαναφορτισμένο και έτοιμο να επιστρέψει στην προσπάθεια.

Ο σύμμαχός σας

Η απώλεια βάρους αποτελεί μεγάλη πρόκληση για να έλθει εις πέρας. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να το υλοποιήσετε χωρίς βοήθεια. Ένας προσωπικός γυμναστής, σας βοηθάει πολύ και σας καθοδηγεί στην πορεία της προσπάθειάς σας. Ο θεραπευτής μασάζ είναι επίσης άλλη μία μεγάλη πηγή υποστήριξης. Μπορείτε να μιλήσετε με το θεραπευτή σας για το σώμα σας, τις ανησυχίες σας και για τον όποιο πόνο ενδεχομένως να νιώθετε. Ο μασέρ είναι ο πλέον αρμόδιος για να προσαρμόσει τις συνεδρίες μασάζ με βάση στις ανάγκες σας, και θα είναι εκεί να σας ενθαρρύνει καθ’ όλη την διάρκεια της προσπάθειάς σας να χάσετε βάρος.

Ανταμείψτε τον εαυτό σας

Ένα από τα βασικά συστατικά ενός επιτυχημένου σχεδίου απώλειας βάρους είναι να επιβραβεύετε τον εαυτό σας για τα μικρά επιτεύγματα. Μαζί με τα οφέλη για την υγεία, η τακτική θεραπείας μασάζ θα λειτουργήσει ως ένας τρόπος να ανταμείψετε τον εαυτό σας για την επίτευξη ενός στόχου. Μετά από μια σκληρή προπόνηση, το μασάζ μπορεί να χαλαρώσει το σώμα μας καθώς και να θεραπεύσει το μυαλό μας. Η απώλεια βάρους δεν είναι μόνο μια φυσική αλλαγή, καθώς απαιτεί επίσης μια αλλαγή στην διανοητική κατάστασή μας. Μην ξεχνάτε, ότι αλλάζετε ολόκληρο τον τρόπο ζωής σας, πράγμα που από μόνο του είναι αγχωτικό. Η θεραπεία μασάζ εξαλείφει το άγχος σας και σας επιτρέπει να επανασυνδεθείτε με το μυαλό σας και να απαλλαγείτε από οποιαδήποτε αρνητικότητα που ενδεχομένως υπάρχει.

 

Αναμφισβήτητα η απώλεια βάρους είναι μια απαιτητική αποστολή και είναι σημαντικό να έχουμε ένα καλό σχέδιο στη διάθεσή μας. Μπορείτε να συμβουλευτείτε τον θεραπευτή σας πριν ξεκινήσετε την όποια αγωγή σας. Θα δημιουργήσει για εσάς ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα θεραπείας μασάζ που θα σας βοηθήσει να οδηγήσετε το κορμί σας εκεί που επιθυμείτε!

2 σχόλια

  1. Από τα πιο ωραία άρθρα που έχω διαβάσει για την σχετικά άγνωστη αλλά και τόσο μα τόσο σημαντική προσφορά του μασάζ στην μάχη κατά των κιλών! Δυστυχώς ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που ότι τρώω το αποθηκεύω, ο μεταβολισμός μου είναι κοιμισμένος. Όλη μου τη ζωή έκανα δίαιτες, αλλά μάταια. Μέχρι που ένας φίλος μου πρότεινε να δοκιμάσω το μασάζ συνδυαστικά με την διατροφή και την άσκηση. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσω αμέσως πόντους, το κατάλαβα από την πρώτη κι όλας συνεδρία. Μετά από τρομερή προσπάθεια και ουσιαστική βοήθεια κι ενθάρρυνση από τον μασέρ μου, άρχισα να βλέπω πιο γρήγορα διαφορά και το βασικότερο όλων, δεν τα ξαναπήρα τα κιλά! Η κυτταρίτιδα φεύγει πολύ πιο εύκολα και το δέρμα συσφίγγεται. Δεν αλλάζω το μασάζ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *